Healing mot mina ryggsmärtor fungerar!

Idag ska jag berätta för er läsare om något som jag har provat på några gånger och som verkligen har hjälpt. Jag är uppriktigt sagt jätteförvånad därför att jag är en person som gärna vill få saker bevisat vetenskapligt för att jag ska tro på det. Jag har haft problem med riktigt svår värk i ryggen i flera år. När inte mina starka värktabletter hjälpte längre, rekommenderade mig en väninna att prova på healing. Min väninna hade besökt ett ställe som heter Nilla´s healing & harmoni och berättade om något fantastiskt. Hon hade med hjälp av healing, blivit hjälpt med sina besvär med ångest och depression. Nu när inte mina värktabletter hade effekt, tänkte jag som så, att det kan väl inte skada att prova. Jag bor i Kungsbacka, och Nilla´s healing & harmoni vänder sig till oss i Kungsbacka och i Mölndal eller däromkring, som vill besöka mottagningen. Nu går det också bra att få denna healing på distans, man behöver inte komma dit för att få hjälp. 

 

Jag fick ett så fint bemötande när jag kom dit. Besöket varade under en timma cirka, och under tiden kände jag en stark kraft fylla hela min kropp och själ. Senare på kvällen hade mina smärtor börjat avta, och under dagarna som följde minskade värken succesivt, för att till sist försvinna helt. Var och en får bli salig på sin tro. Men jag tror bestämt att det är denna healing som har hjälpt, även om någon högt utbildad forskare kanske skulle kunna ha en annan förklaring. Det viktigaste är ju ändå att det fungerar. Det här tycker jag är så bra, så jag hoppas att fler skulle vilja prova. Det går också att få budskap ifrån andevärlden, den andra sidan, om man är intresserad av det!  

 

 

Du gillar kanske också...