Jag rekommenderar en bra bilskrot

Hej på er alla läsare och välkommen till bloggen. Det var med stor sorg i hjärtat som jag tvingades att ta farväl! Åh vad jag saknar dig, min älskade bil. I många år så var vi oskiljaktiga, jag och den underbara lilla gröna Opeln. Det var verkligen så som det sägs i reklamen. Nu blev inte avskedet så förskräckligt ändå, tack vare en bilskrot som heter Hällberga Bilskrot. Har ni inte hört talas om detta företag förut så ska jag passa på att nämna, att det här är en bilskrot som hjälper er på många orter som behöver skrota er bil. Det kan vara i till exempel Flen eller i Katrineholm eller i Strängnäs, men även på många flera ställen. Det bästa är att du kontaktar företaget för att se om de kan hjälpa även dig. Det kostar inget att få bilen skrotad. Antingen så kan de hämta bilen åt dig, eller så lämnar du in den själv. 

 

I många år for Opeln och jag fram på vägarna mest runtikring Stockholm, men en och annan tur längre bort blev det också. Vi utvecklade en relation men en dag gick det inte längre. Jag behövde ha någon yngre och mer modern förmåga, någon som skulle passa bättre till mina behov för i sanningens namn så var väl ändå bilen lite antik. Och inte speciellt miljövänlig heller. Jag fattade ett beslut, det var dags att ta farväl, för evigt! När jag lämnade in bilen för skrotning så blev den i alla fall väl omhändertagen och till sist skrotad på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Det kändes ju bra. Det är väldigt bra att sådana här ställen finns. Och att det är gratis! 

 

Du gillar kanske också...