Jag fullkomligt älskar denna djuraffär

God eftermiddag, god eftermiddag. Hoppas ni alla mår bra och har en lika fin och trevlig måndag som jag har. Om inte annat kanske den blir lite bättre efter att ni har läst det här inlägget om Carinas Klo & Klös. Det är ett företag som säljer bland annat djurfoder i Kil.

Det här är en djuraffär som jag ofta besöker i samband med att jag behöver något nytt till mina katter. Precis efter att jag hade skaffat min första katt besökte jag den här affären för första gången, redan då insåg jag att jag skulle besöka den mycket i framtiden också. Nästan alla tillbehör som jag har köpt till katterna har jag köpt där, dessutom köper jag deras djurfoder i Kil. Det som är så bra med dem är att de har många olika foder att välja mellan, vilket gör att jag slipper åka allt för långt för det fodret som mina katter älskar. Som ni märker har den här affären ett stort utbud av en rad olika saker till djur, vilket är en av anledningarna till att jag fullkomligt älskar dem. En annan anledning är för att de har en helt underbar kundservice, det är sällan man stöter på en service som deras. Direkt när man går in i butiken möts man av ett leende från respektive anställd, vilket får en att känna sig riktigt välkomnad. Dessutom ser de till att man får den hjälpen man behöver för att hitta rätt produkter. Trots att de numera känner igen mig och vet att jag brukar veta vad jag vill ha frågar de ändå om jag behöver hjälp, för att jag ska hitta det jag är ute efter. Kort sagt kan jag bara säga att jag fullkomligt älskar denna djuraffär och kan därmed passa på att rekommendera dem till er som behöver köpa djurtillbehör eller djurfoder i Kil.

Du gillar kanske också...