Våra nya inglasade balkonger blev så bra!

God morgon alla mina läsare och välkomna in till bloggen. Idag ska jag berätta om hur det gick till när vi i vår bostadsrättsförening skulle bygga inglasade balkonger på vår fastighet i Borås och jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er, om ni precis som jag behöver anlita en firma som kan det här med balkonginglasning. Om ni funderar på det här, och behöver hjälp i till exempel Borås, Halmstad eller Mölndal eller däromkring kan jag verkligen rekommendera Inglasningsmästarna Montage 42. De har gjort ett riktigt superjobb. Vi hade länge funderat på att glasa in våra balkonger. Vi började med att kontakta andra föreningar och kolla vem som hjälpt dem. 

  

Det är alltid bra tycker jag, att kontakta ett företag som finns lokalt på orten. De andra bostadsrättsföreningarna som fått hjälp med balkonginglasning berättade om Inglasningsmästarna Montage 42 och det var enbart positiva saker som sades. Det kändes helt tryggt att låta dem komma hit och hjälpa även oss. Det är väldigt komplexa jobb det här med balkonginglasning. Det kräver rätt kompetens vilket de har på detta företag. De har hjälpt kunder både i Sverige men också utomlands. Deras specialistkompetens är efterfrågad. 

 

Som kund är det tryggt att veta att det är full garanti för utfört arbete och så använde jag vi oss av ROT-avdraget. Det blev prisvärt. Begär ni en offert innan, så kan ni fundera på vad ni vill få gjort och vet vad det kommer att kosta. Det finns inga förpliktelser kopplat till offerten. Det är helt underbart att nu ha fått ett “extra rum” till våra lägenheter. Dessa balkonger går nu att utnyttja året runt. Vi är så nöjda! Detta var några ord härifrån Borås. Tack för att ni tog er tid att läsa! 

Du gillar kanske också...