Dags för thaimassage

Hej! Idag är det måndag och snart är det kväll, vilket är skönt. Vi har snart tagit oss igenom denna dagen och det är väldigt starkt av oss alla måste jag säga. Vet ni hur jag ska fira denna måndagseftermiddag? Jo, jag ska gå på thaimassage i Sala då jag känner att jag måste mjuka upp kroppen eftersom jag har väldigt ont och är väldigt stel.

Jag har ett arbete där man använder kroppen mycket då man bär tunga vikter och jag kan bara säga er att det tar väldigt mycket på kroppen, man mår inte alltid så bra. Jag är inte van att använda kroppen så mycket eftersom jag tidigare har suttit på kontor, men nu har jag arbetat på detta tunga jobb i två månader och som sagt känner jag att jag behöver gå på thaimassage i Sala. Har ni någon gång testat på att gå på någon sorts massage? Jag har bara gått på avslappningsmassage innan, men det var ingenting för mig, men nu är jag väldigt taggad på att gå på thaimassage i Sala. Kan inte ni kommentera om ni har gått på massage någon gång och vad ni tyckte om det? Ja, men nu är min rast snart över och det är dags att förbereda sig för jobbet igen. Detta var nog allt för idag och jag hoppas att ni har njutit av inlägget. Det kommer ett till inlägg ikväll om hur det gick på massagen och jag kommer även berätta vad som hände där. Jaja, men nu är det faktiskt dags att dra sig, så ni får ha det så bra, hej då.  

Du gillar kanske också...